V priemere platíme viac úroveň poplatkov v otvorených podielových fondoch na Slovensku - Šinský, Michal
Investovanie do podielových fondov. Náklady spojené so správou podielového fondu. Trojica výsledkov ukazovateľov piatich kategórií fondov. Prvý (MGT), druhý (TER), tretí (TSC). Unifikovaný ukazovateľ TER (ukazovateľ celkovej nákladovosti). Poplatky za správu fondov na Slovensku a v zahraničí.