Ako katalogizujeme v knižnici - Kmeťová, Jitka
Vytváranie katalógov ako najdôležitejšieho zdroja informácií, je prioritou SEK. Subjektívna a objektívna hladina vnímania informácií pri tvorbe katalógov. Vývoj katalogizačnej praxe v SEK. Predmetové a menné autority, ich tvorba a využívanie.