Má etika a morálka pevné miesto v prioritách firiem v čase krízy? - Uriga, Ján
Etické a morálne aspekty fungovania firiem. Profesionálna etika. Poslanie profesijnej etiky. Etický kódex. Typy etických kódexov. Etika a manažmenty firiem.