Internet ako strategický nástroj marketingovej komunikácie - Juriková, Benita, 1973-
Používanie internetu malými a strednými podnikmi pôsobiacimi v SR v marketingovej komunikácii – výsledky výskumu. Využívané e-komunikačné nástroje, doplnkové e-služby, tvorba a správa web-stránky. Hodnotenie internetovej stránky ako strategického komunikačného nástroja. Internet sa stal vysoko používaným nástrojom a zvlášť v marketingovej komunikácii ho využíva stále viac malých a stredných podnikov. Možno predpokladať, že tento trend bude pokračovať.