Zprostředkování finančních produktů v centru zájmu evropských legislativců - Karel, Ondřej
Návrh regulácie distribúcie tzv. štrukturovaných alebo komplexných retailových investičných produkotv (Packaged Retail Investment Products). Plánovaná revízia Smernice o sprostredkovaní poistenia (2002/92/ES, IMD). Transparentnosť poistných produktov s cieľom vytvárať rovnaké podmienky pre účastníkov trhu.