Pojištění obnovitelných zdrojů - Skoták, Dušan
Obnoviteľné zdroje energie, ich využitie a poistenie. Ekologická koexistencia ľudstva a zdroje našej planéty. Poistenie týchto zariadení a riziko pre poisťovne. Prírodné podmienky a príčiny škôd. Ciele EÚ v poisťovníctve pri budovaní zdrojov zelenej energie.