Obamova zdravotní reforma hledá své uplatnění - Pavlík, Petr
Zdravotné poistenie v USA a jeho dnešný systém. Reforma amerického zdravotníctva. Jedna z hlavných úloh prezidentského pôsobenia Baracka Obamu. Sprístupnenie zdravotného poistenia všetkým Američanom. Návrh zákona zdravotnej starostlivosti v USA.