DEA ako nástroj na meranie výkonnosti produkčných jednotiek - Furková, Andrea, 1975-
Autorka popukazuje na možnosti využitia základných vstupovo orientovaných DEA modelov a niektorých ich rozšírení na meranie a zlepšovanie výkonnosti produkčných jednotiek.