Behaviorálne aspekty finančného rozhodovania - príčiny možného zlyhania manažérov - Markovič, Peter, 1974-
Identifikácia niektorých impulzov spôsobujúcich zlyhanie manažéra v procese finančného rozhodovania. Proces hedgingu (zabezpečenia) konkrétnej rizikovej situácie. Podstata reálnej hodnoty a možné riziká, ktoré so sebou prináša. Anomálie v procese prijímania finančných rozhodnutí.