Soukromé vysoké školy a rozvoj českých a slovenských regionů - Liďák, Ján
Prínos súkromných vysokých škôl k rozvoju českých a slovenských regiónov. Významné faktory, ktorými súkromné školy pozitívne ovplyvňujú regionálny rozvoj.