Jubileum romanistu - Rizeková, Iveta, 1961-
Stručný životopis a dielo až do súčasnosti popredného romanistu, univerzitného profesora francúzskej literatúry a prekladateľa Štefana Povchaniča. Prehľad jeho ocenení.