Má reforma Rady bezpečnosti OSN naději na úspěch? - Kaiser, Petr
Hlavné témy reformy Rady bezpečnosti OSN. Hlavní aktéri - tri skupiny s vlastnými návrhmi na reformu. Hlavné sporné body. Aké sú šance na úspech reformy Rady bezpečnosti.