Nové výzvy pre podnikovú informatiku a informačné technológie v čase krízy - Závodný, Peter
Možné riešenia racionalizácie práce IT odborníkov, zefektívnenie využitia prostriedkov výpočtovej techniky a pozitívna reakcia na hospodársku krízu.