Európske ohodnocovacie štandardy ako nástroj európskeho ohodnocovania - Littvová, Veronika
Európska skupina asociácií ohodnocovateľov - organizácia TEGoVA. História a motívy vzniku TEGoVA. Cieľové oblasti pôsobnosti TEGoVA. Subjekty a členstvo v TEGoVA. Pravidlá podnikového riadenia prijaté TEGoVOU. Európske ohodnocovacie štandardy.