Komparácia modelov ohodnocovania vo vybraných ekonomikách - Littvová, Veronika
Problematika ohodnocovania v Belgicku. Vzdelávanie a profesia znalca v Belgicku. Metódy ohodnocovania v Belgicku. Problematika ohodnocovania vo Francúzsku. Profesia znalca vo Francúzsku. Metódy ohodnocovania vo Francúzsku. Metódy ohodnocovania vo Švédsku. Vzdelávanie a profesia znalca vo Švédsku.