Prejavy hospodárskej krízy v malých a stredných podnikoch SR - Šúbertová, Elena
Začiatkom decembra 2008 sa zisťovali prejavy hospodárskej krízy na vzorke 66 malých a stredných podnikov formou dotazníkového prieskumu. Výsledky analýzy boli spracované štandardnými matematicko-štatistickými metódami, predovšetkým metódou výpočtu stredných hodnôt, indexovou metódou, korelačnou a regresnou analýzou.