LMS - Moodle ako prostriedok efektívnej výučby - Brixová, Janette
Možnosti využívania informačných technológií vo vyučovacom procese na vysokej škole. E-learning - elektronické vzdelávane ako jedna z foriem výučby. Využitie LMS Moodle vo výučbe a jej riadení. Výhody a nevýhody e-learningu. Analýza Moodle použitím matice SWOT.