Podeľte sa o svoje IT starosti - Ladický, Martin
Outsourcing a prevádzka informačných technológií. Výhody, ktoré ponúka outsourcing vo viacerých aspektoch. Zníženie nákladov na správu IT, ich predvídanie a transparentnosť ako jedna z najdôležitejších výhod, ktorú outsourcing prinesie pre finančný manažment podniku. Outsourcing a manažment oddelenia ľudských zdrojov. Negatíva komplexného outsourcingu.