Medzinárodná konferencia frankofónnej univerzitnej siete krajín Vyšehradskej skupiny o trvale udržateľnom rozvoji a zbližovaní systémov vzdelávania - Kita, Pavol
Pri príležitosti 40. výročia vzniku Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave sa konala v dňoch 10. - 11. septembra 2009 Medzinárodná vedecká konferencia frankofónnej uviverzitnej siete krajín Vyšehradskej skupiny (PGV) na tému Výzvy trvalo udržateľného rozvoja: priemyselné a obchodné politiky v Európskej únii.