Geografické informačné systémy a ich aplikácia pri zhodnotení potenciálu cestovného ruchu na Slovensku - Plesník, Pavol, 1956-
Teoretické vymedzenie geografického informačného systému. Aplikácia geografického informačného systému pri valorizácii makroprostredia pre cestovný ruch. Využitie geografického informačného systému v podmienkach Slovenskej republiky. Prírodný potenciál Slovenska. Kultúrny a historický potenciál SR. Analýza prostredia ako faktor tvorby ponuky v cestovnom ruchu v SR. Zhodnotenie potenciálu jednotlivých oblastí cestovného ruchu v SR.