Business Schoolgames
Spoločnosť Schoolgames Slovakia uvedie v školskom roku 2009/2010 do slovenských škôl prvú spoločenskú hru, ktorá pomáha pri výučbe ekonomických predmetov. Ciele projektu Business Schoolgames. Uplatnenie hry ako školskej pomôcky. Situácia na Slovensku.