Sporenie v životnom poistení ako marketingové lákadlo pre nevedomých klientov - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Životné poistenie (ŽP) ako ideálny produkt dlhodobého šetrenia? Skutočnosti o ŽP ktoré sa klient nedozvie. Životné poistenie ponúkané ako produkt dlhodobého sporenia. Sľuby a skutočnosť. Ponuky poisťovní a technická miera zhodnotenia. Odmeny pre sprostredkovateľov. Služby nezávislých poradcov vo svete.