Základné modely financovania inovácií - Bačišin, Vladimír
Štyri základné (úspešné) typy financovania inovácií: trhový, korporatívno-štátny, klasterový (sieťový) a takzvaný mezo-korporatívny. Ich základné odlišnosti.