Fiškálna politika vlády na podporu zamestnanosti - Hölcz, Róbert
Trh a negatívne externality bankového sektora. Nástroje fiškálnej politiky po vstupe Slovenska do eurozóny. Nezamestnanosť a inflácia, ukazovatele životnej úrovne občanov. Politika zamestnanosti a trh práce. Investície do regiónov a využitie eurofondov. Riešenie platobnej neschopnosti podnikov.