Komentár k novelizácii Zákona o dani z pridanej hodnoty k 1. januáru 2010 s príkladmi - Minarský, Ján
Zákon č. 222/2004 Z.z. o DPH bol s účinnosťou od 1.1.2010 novelizovaný zákonom č. 471/2009 Z.z.. Najdôležitejšie zmeny, ktoré novelizácia prináša.