Účtovná závierka zostavená podľa IAS/IFRS - Vitteková, Martina
Charakteristika a uplatňovanie IAS/IFRS v SR. Východiská pre zostavovanie a prezentáciu obsahu účtovnej závierky. Štruktúra účtovnej závierky.