Čo vyviera z prameňa - Žitňanský, Eduard
Odkúpenie slovenskej pobočky spoločnosti Quelle (v nemčine - prameň) holdingom Halens Group. Pokračovanie zásielkového obchodu Quelle na Slovensku pod novým názvom Halens. Zatvorenie divízie Quelle v Nemecku. Bankrot materskej spoločnosti Arcandor v r. 2009. Z histórie zásielkového obchodu Quelle.