Zúčtovanie opravnej položky k pohľadávkam z rozpočtových príjmov v rozpočtových organizáciách - Kovalčíková, Antónia
Podstata účtovania opravných položiek k pohľadávkam. Príklady zúčtovania opravnej položky k pohľadávkam z rozpočtových príjmov.