Ekonomická lukrativita pestovania maku siateho po inovačnom zvládnutí kľúčových prvkov fytotechniky - Tóth, Štefan
Identifikácia kritických a kľúčových prvkov fytotechniky ako aj náčrt možných inovačných riešení pre ekonomicky zaujímavé pestovanie maku, s využitím analyticko-syntetickej a komparatívnej metódy.