Hodnocení dopadů regulace (RIA) se stále více prosazuje v Evropě i České republice - Mejstřík, Michal
Hodnotenie dopadov regulácie (Regulatory Impact Assessment, RIA) ako sústava metód smerujúcich k systematickému hodnoteniu negatívnych a pozitívnych dopadov variánt navrhovanej (ex ante) či existujúcej (ex post). Problémy zavedenia procesu RIA v ČR a analýza hodnotenia.