Příprava firmy na dobu po krizi - Souček, Zdeněk
Nutnosť zmeny v podniku na prežitie po kríze. Hľadanie odpovedí na otázky súvisiace s riadením podniku po kríze. Čo vie manažment o podniku. Rezervy v ľuďoch. Využitie geografickej polohy pre väčšiu konkurencieschopnosť. Zdokonalenie produktu. Vízia podniku pre dosiahnutie cieľa. Ako dosiahnuť cieľ a merať výsledky.