Jak řídit čekání - Norman, Donald A.
Ako urobiť čakanie pre ľudí príjemnejším. Ako riadiť porozumenie. Riadenie negatívnych emócií s dôrazom na prevenciu. Transformovanie čakania na zábavu. Využitie princípu z počítačovej terminológie "buffer" v samoobslužných reštauráciách. Riadenie spomienok s dôrazom na zakončenie procesu. Vnímanie dôležitejšie než realita.