Vyhoření není nevyhnutelné - Enzler Denzler, Ruth
Definície syndrómu vyhorenia. Spúšťač syndrómu vyhorenia - pracovná situácia. Syndróm vyhorenia ako kríza zmyslu práce. Otázka zmyslu života a tri zásadne odlišné odpovede na otázku. Tri typy manažérov podľa odpovede na otázku - znalostný typ, sociálny typ a štruktúrny typ. Prevencia vyhorenia - dobre poznať seba samého a svoj typ osobnosti.