Priemysel v regiónoch z pohľadu efektívnosti - Vojtková, Mária, 1966-
Štatistické vyhodnotenie efektívnosti sektoru priemyslu v jednotlivých okresoch SR, pričom dôraz je kladený na porovnanie v rámci dvoch období 2003 a 2007. Popis teoretických východísk a základnej metodológie, použitej pri aplikovaných analýzach. Výber adekvátnych a relevantných dát, na základe ktorých by bolo možné analýzu vypracovať. Popis výsledkov jednorozmernej analýzy, ako aj hodnotenia na základe viacrozmerných štatistických metód, ktoré riešia porovnanie regiónov SR pomocou kombinácie viacerých parametrov efektívnosti priemyselnej činnosti.