Starší zaměstnanci zlepšují vztahy - Stettler, Roger
Starnutie zákazníkov ako aj zamestnancov ako príležitosť pre zlepšenie vzťahov so zákazníkmi. Príklad prístupu k starším zamestnancom vo švajčiarskej banke. Zlepšovanie kvality služieb pre starších zákazníkov. Starší skúsení zamestnanci ako vedúci pracovníci na úrovni stredného manažmentu alebo ako poradcovia. Zvyšovanie miezd s vekom zamestnancov. Vzdelávanie starších zamestnancov ako dobrá investícia za predpokladu, že bude vylúčená politika predčasného penzionovania.