Hospodárske aktivity v Zemplínskej oblasti a ich vplyv na vybrané zložky prostredia - Bašistová, Alena
Vplyv imisií z výroby podnikov (Chemko Strážske, EVO Vojany), na pôdu (acidifikačný vplyv), obsah ťažkých kovov v pôde a teoretické zhodnotenie možného dopadu cez rastliny na potravinový reťazec.