Delegovanie podporuje rozvoj ľudí - Šebestová, Ľubica
Delegovanie úloh ako nástroj na zefektívnenie vlastného časového manažmentu. Ako a čo delegovať? Delegovanie a rozvoj pracovníkov prostredníctvom konkrétnych úloh. Vyváženie ambicióznosti a dosiahnuteľnosti. Príklady z praxe.