Úvod do teórie regulácie sieťových odvetví - Mačičáková, Martina
Regulácia sieťových odvetví. Hlavný cieľ regulácie. Úrad pre reguláciu sieťových odvetví. Regulácia miery návratnosti investícií (Rate of return regulation - ROR). Regulácia výkonovo zameraná (Performance based regulation - PBR).