Čím viac peňazí, tým menší výkon - Pavlík, L.
Pravidlá fungovania manažmentu. Problémy riešenia úloh a zmeranie "veľkosti" človeka. Čo znamená byť mimo výmenu. Vyrovnaná a nevyrovnaná výmena šéf a podriadený. Fungovanie spoločníkov vo firme. Príklady z praxe.