Reklama a jej reálne možnosti - Škutková, Jana
Dôležité kritériá a reálne možnosti reklamy. Reklamná kampaň a kapacita predajcov uspokojiť vyvolaný dopyt. Spolupráca marketingu s predajcami. Kde inzerovať a čo propagovať. Náklady vynaložené na reklamu a jej výsledky. Reálna podpora predaja a cenová stratégia.