Problém dôveryhodnosti monetárnej politiky - Szomolányi, Karol, 1976-
Vysvetlenie inflácie teóriou problému dôveryhodnosti v monetárnej politike. Monetárna politika v prostredí so záväzkom. Monetárna politika v prostredí bez záväzku.