Prezentujte sa tam, kde je najviac ľudí - Hajnala, Jozef
Sociálne siete na internete, ideálna pôda pre cielenú a efektívnu reklamu. Facebook ako miesto virtuálneho stretnutia potenciálnych a budúcich zákazníkov. Vytvorenie reklamnej kampane. Využitie relationship marketingu a definovanie trhu na Facebooku.