Metóda maximálnej vierohodnosti v modeloch stochastických nákladových hraníc - Furková, Andrea, 1975-
Odhad parametrov stochastickej nákladovej hranice metódou maximálnej vierohodnosti a predikcia nákladovej efektívnosti. Prierezový model stochastickej nákladovej hranice. Odhad neznámych parametrov nákladovej hranice a riešenie problému individuálnych odhadov nákladovej efektívnosti.