Vývoj dvojstranných zmlúv na zamedzenie dvojitého zdanenia vo svete a na území súčasnej Slovenskej republiky - Geško, Martin
Príspevok zachytáva proces vývoja zmlúv, ktorých cieľom je zamedzenie dvojitého zdanenia, od prvých zmlúv v 19. storočí až po súčasnosť. V prvej časti sa autor venuje svetovému vývoju, druhá časť príspevku sa zameriava na vývoj na území súčasnej Slovenskej republiky.