Je syndróm vyhorenia diagnózou nášho školstva? postihuje všetky roviny učiteľovej osobnosti - Soroková, Tatiana
Vzdelávanie a výchova ako pedagogický proces cieľom ktorého je rozvoj osobnosti. Učiteľ ako realizátor psychohygienických zásad aplikovaných v pedagogickom procese. Strata profesionálneho alebo osobného záujmu v určitej profesionálnej oblasti tzv. syndróm vyhorenia (z angl. burn out syndrome). Symptómy tohto syndrómu u učiteľov. Odporúčania a prevencia pre učiteľskú prax. Kvalita slovenského školstva.