[Manažment v sociálnej sfére] - Vavrinčík, Pavel
Recenzia na publikáciu, ktorá vychádza z aktuálnych spoločenských potrieb a trendov. Tvorí ju 14 kapitol v ktorých sú poznatky potrebné pre rozvoj manažmentu a sociálnej práce.