Poňatie štruktúry organizácie školy z pohľadu riaditeľov škôl optimálna integrácia a koordinácia - Horváthová, Kinga
Dokončenie príspevku z minulého čísla o škole ako organizácii, ktorú podmieňujú vonkajšie a vnútorné faktory. Analýza štruktúry manažmentu a komplexnosti školy. Metodika výskumu organizačnej štruktúry školy. Výsledky výskumu a interpretácia.