[Zobrazovanie funkčných závislostí v Exceli] - Sakálová, Katarína, 1955-
Recenzia na publikáciu autorov Arnolda Dávida a Františka Pellera. Cieľom publikácie je zobraziť závislosti vo vzorcoch pomocou grafov a použiť pri tom matematiku zabudovanú v softvéri počítača.