[Finančná matematika v Exceli] - Sakálová, Katarína, 1955-
Recenzia na publikáciu autorov Vladimíra Huťku a Františka Pellera. Publikácia pomôže čitateľom zvládnuť základy finančnej matematiky. Je ilustráciou toho, ako môže výpočtová technika v porovnaní s klasickými metódami a používaním tabuliek urýchliť matematicko-ekonomické výpočty.