Daňové priznanie k dani z príjmov fyzických osôb - Brnová, Miroslava
Kto je povinný podávať daňové priznanie. Príjem, zdaniteľný príjem a rozsah daňovej povinnosti. Základ dane z príjmov fyzických osôb. Druhy príjmov. Nezdaniteľné časti základu dane. Daňový bonus. Praktický príklad na vyplnenie daňového priznania typu B a typu A za rok 2009.